eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: To byla bomba! Jak hvězdný Ronaldo randil s Paris Hilton

Autor:
Datum: 21. 5. 2014

Když jste slavný, mladý a vysoce úspěšný fotbalista na planetě Zemi, máte pravděpodobně rádi luxus a krásné ženy. A někteří mají navíc rádi aférky s ženskými celebritami. Ono, lepší reklamu ani mít nemůžete, poprask v médiích máte zaručeno.

A tak je jasné, že se mezi elitu musel přidat i Cristiano. Tehda, kdy mu bylo ještě „zajíčkovských“ dvacet čtyři let si to frkl rovnou s Paris Hilton. Ta je o čtyři roky starši. Několik měsíců předtím se rozešla s baseballistou, vyšla si na večírek do Hollywoodu a kdo tam nebyl, kvalitní zazobaná a šikovná ryba. Rovnou tak  škubla Ronalda o půl mega, tolik totiž  stálo jenom to šampaňské co pili.

Vše se semlelo v Los Angeles, kde strávil CR7 prázdniny a zároveň si chtěl vydupat přestup do Realu Madrid. Zda-li mu i tato aféra s věčně kontroverzní Paris měla pomoci, to se můžeme dohadovat. Jediné co je jasné, že o pár dnů později byl Ronaldo prodán za největší sumu na světě.

Na videu můžete vidět odchod Ronalda z domu Nicky, sestry Paris. No a pravděpodobně tím celá aféra skončila. Nebo tedy nikdy se k sobě tito dva holoubci poté nehlásili a bůlvárně taky rozebíráni nebyli.

-Karel Dostál-

foto: mirror.co.uk

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace