eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Vyhlášení držitele Zlatého míče již dnes večer! Vyhraje favorit Ronaldo?

Autor:
Datum: 13. 1. 2014

Už dnes večer v Curychu se rozhodne o držiteli Zlatého míče pro rok 2013 a největším favoritem je portugalský forward Cristiano Ronaldo.

Soupeři mu jsou obhájce vítězství Lionel Messi a středopolař Bayernu Mnichov Franck Ribéry. Sázkové kanceláře mají jasno, na vítězství hvězdy Realu Madrid vypsaly kurz 1,02:1.

„Já osobně bych dal hlas Francku Ribérymu, má největší zásluhy na všech triumfech Bayernu v letošní sezóně,“ podotkl nový reprezentační kouč Pavel Vrba.

Stejně se zachovali i Michal Bílek a Tomáš Rosický, kteří mohli hlasovat. Volba Stanislava Hraběte z deníku Sport zatím zveřejněna nebyla. Kapitán reprezentace i bývalý lodivod svorně na druhé místo posadili Messiho, a až na třetí Ronalda.

Na sociálních sítích snad dnes není diskutovanější tématu. Statistici Castrolu připomněli bilanci vstřelených branek za loňský rok. Cristiano se z gólu radoval 69krát, což je více než Messi a Ribéry dohromady (67 branek).

Takže už dnes večer bude odtajněn fotbalový král za loňský rok. Nechme se překvapit!

-Jiří Kunášek-

(foto: facebook.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace