eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Ronaldo vs. krajní obránci Barcy. Jeden jej ostře sestřelil, druhý jej zesměšnil

Autor:
Datum: 27. 10. 2013

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo přerušil svou úspěšnou střeleckou sérii a tentokrát se nezapsal mezi střelce, navíc se svým Realem Madrid neuspěl v sobotním ligovém utkání na půdě FC Barcelona a prohrál s katalánským velkoklubem 1:2. Moc se mu nevedlo rovněž v osobních soubojích.

Hvězdný driblér většinou vyniká především ve hře jeden na jednoho, kde obránci soupeře jen málokdy dokáží přečíst jeho kličky a technické finesy, ovšem defenzivní hráči Barcelony na něj byli dokonale připravení, alespoň tedy krajní beci, kteří si na něj ve správný moment počkali a rozhodně neutrpěli porážku.

Už v 35. minutě prvního poločasu rázně ukázal bývalému hráči Manchesteru United nebo Sportingu Lisabon, kdo je na hřišti pánem Brazilec Adriano. Obvykle spíše technicky laděný zadák se tentokrát v souboji s oporou soupeře rozhodl pořádně přitvrdit a téměř na polovině hřiště Ronalda ostře zezadu sestřelil. Výsledkem byla žlutá karta pro obránce Barcelony, ale i zvýšený respekt od muže s číslem 7 na zádech.

Ještě hůře potom dopadl Ronaldo po souboji jeden na jednoho s Adrianovým kolegou s obranné čtveřice Danim Alvesem. Ofenzivní pravý bek se nezalekl bránění portugalského reprezentanta a při jeho obejití jej potupil dokonale načasovými „houslemi“. Ronaldo v tu chvíli zůstal za míčem a jen marně Alvese stíhal, naopak zkušený Brazilec ještě mohl dát gól.

-Michal Hrabal-

(zdroj fotky: independent.co.uk)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace