eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Ronaldo téměř proti Seville zavinil inkasovaný gól. Fauloval a byla z toho penalta

Autor:
Datum: 31. 10. 2013

Jeden z nejlepších fotbalistů světa Cristiano Ronaldo prožil ve středu proti Seville mimořádně povedený večer, když přispěl hattrickem k vysoké výhře svého týmu v poměru 7:3, ovšem ne všechno se mu v tomto utkání podařilo. Jeho výkon měl přece jen i své mouchy.

Je všeobecně známé, že portugalský reprezentant je velice silný v ofenzívě a střílí také hodně branek, ale při bránění už je to s jeho výkonností mnohem horší, což se potvrdilo i v utkání 11. kola španělské Primera Division, kdy málem zavinil na stadionu Santiaga Bernabeua jednu z inkasovaných branek.

Osmadvacetiletý hvězdný záložník někdy sice nastupuje i na hrotu útoku, ale většinou se pohybuje na levém křídle a tam má určité povinnosti i směrem do defenzívy. Často se tudíž musí vracet spolu s pravým krajním obráncem soupeře a stejná situace se přihodila i v 73. minutě duelu se Sevillou.

Ronaldo stínoval útočícího protihráče Figueirase, ale při bránění si počínal v rozporu s pravidly a hlavní sudí Teixeira Vitienes neváhal nařídit už třetí pokutový kop v utkání. K exekuci se postavil hostující kapitán Ivan Rakitič, ovšem tentokrát z bílého bodu překopl branku Diega Lopeze, čímž se připravil o hattrick. Ronaldovi se ovšem pochopitelně pořádně ulevilo.

-Michal Hrabal-

(zdroj fotky: mirror.co.uk)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace