eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Ronaldo se prosadil i proti Vallecanu. Nejdřív individuálně, pak těžil z práce Balea

Autor:
Datum: 3. 11. 2013

Portugalský ofenzivní fotbalista Cristiano Ronaldo dal o sobě gólově vědět i v sobotním ligovém utkání na půdě Raya Vallecano, a to dokonce dvakrát, čímž se dostal v této sezóně už na třináct zásahů v Primera Division a usadil se na první příčce v tabulce střelců.

Pravděpodobně největší hvězda Realu Madrid se dokázala prosadit vždycky na začátku každého z poločasů a výrazným způsobem tak přispěla k vysokému vedení 3:0, ovšem nakonec mohl být Real rád za to, že na konci zápasu svítilo na tabuli konečné skóre 2:3 z pohledu domácích.

Ronaldo se jako vždy hodně tlačil do koncovky a byl hodně hladový po gólech. Celkově vyslal na branku soupeře osm střeleckých pokusů, přičemž čtyři z nich mířily mezi tyče gólmana Tita, dvě střely skončily dokonce za jeho zády, ale obě byly svým způsobem rozdílné.

První gól padl po individuální akci, kdy portugalský reprezentant dostal ve 3. minutě přihrávku od Modriče do rychlého protiútoku, z levé strany vlétl do rozhozené obrany Vallecana, lehce si poradil s křižujícím obráncem a chladnokrevně poslal míč podél brankáře Tita za brankovou čáru, na druhé brance měl potom hlavní podíl záložník Gareth Bale.

Velšská posila z Tottenhamu u pravé postranní čáry vyškolila jednoho ze soupeřů a následně Bale předložil balón Ronaldovi doslova na zlatém podnose, což už Portugalec nemohl odmítnout a skóroval.

-Michal Hrabal-

(zdroj fotky: howtall.is)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace