eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Ronaldo na MS sice zrovna dvakrát nezáří, ale v pravý čas se přece jen ukázal!

Autor:
Datum: 23. 6. 2014

Cristiano Ronaldo coby kapitán portugalské fotbalové reprezentace se na MS spíše hledá. Samozřejmě to nemá vůbec jednoduché, na konci sezóny se potýkal s několika zraněními a jeho zápasová vytíženost nebyla taková, jakou by si asi přál. Až na poslední chvíli se dala portugalská hvězda dohromady, ale zřejmě to ještě nebude úplně ono.

Nicméně do obou zápasů Ronaldo zatím nastoupil a odehrál plný počet minut. Jeho výkony jsou zatím takové nemastné neslané. Zejména proti Německu nebyl Ronaldo skoro vůbec vidět, tedy alespoň na jeho poměry. Jinak z jeho týmu byl zřejmě nejnebezpečnější, přestože skoro nebyl u balonu. Ve druhém zápase to bylo už o něco lepší, ale pořád na božského Cristiana hodně málo.

Když ale bylo nejvíce potřeba, tak se přece jen ukázal. Zbývalo už pouhých 30 vteřin do konce utkání, Portugalci prohrávali s USA 1:2 a zažívali klinickou smrt. Ronaldo se ale blýskl parádním centrem do vápna, kam si výtečně naběhl Varela a dal Portugalsku ještě malou naději na postup do osmifinále.

-Michael Chvoj-
(foto: youtube.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace