eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Ronaldo dal 14. gól v sedmém utkání a pak střídal. Co ho zlobí?

Autor:
Datum: 24. 11. 2013

Sobotní den se v La Lize nesl ve znamená kanonád favoritů. Barcelona vstřelila čtyři góly, Atlético Madrid udivilo sedmi přesnými zásahy a zahanbit se nenechal ani třetí celek tabulky Real, který zvítězil na hřišti ligového nováčka Almeríe 5:0.

Hosté ale dohrávali více než půl hodiny bez zraněného Cristiana Ronalda, který poslal svůj tým do vedení už ve třetí minutě a v Primera División si sedmnáctou trefou upevnil vedoucí pozici ve střelecké tabulce.

V 54. minutě ale musel střídat a na hřišti jej nahradil Jesé. Podle italského stratéga „Bílého baletu“ Carla Ancelottiho by to však nemělo být vážné: „Nemyslím si, že je to vážnějšího charakteru, protože nám neříkal nic o bolestech. Jedná se o natažený stehenní sval a doufám, že bude brzy všechno v pořádku. Velkého problému se neobáváme, ale v neděli nám vše upřesní podrobnější vyšetření,“ prozradil kouč, jehož svěřenci nakonec soupeře rozdrtili 5:0.

Krátce po Ronaldově odchodu přidal další branku Karim Benzema a deset minut po něm také letní posila Realu Gareth Bale. Výsledek završily góly Isca a střídajícího útočníka Álvara Moraty.

Ronaldova absence v dalších zápasech by byla škoda, protože je v báječné formě – v posledních sedmi zápasech totiž vstřelil čtrnáct branek. v aktuálhím ročníkU 2013/2014 šlo o jeho dvaatřicátou trefu v lize, Lize mistrů či reprezentaci. Na to, že ještě neskončil podzim, je to více než slušná bilance a Portugalec v tomto směru nemá konkurenci.

Text: bobby

Foto: realmadrid.com

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace