eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Nejčastější terč televizních kamer? Cristiano s Irinou!

Autor:
Datum: 3. 12. 2013

Cristiano Ronaldo nemusí být za každou na hřišti, aby byl žádaným objektem televizních kamer. Portugalský kanonýr se v těchto dnech potýká s menším svalovým zraněním a Real Madrid se musel už druhý zápas po sobě bez své největší hvězdy obejít.

Nehrál ani ve středečním duelu Ligy mistrů proti Galatsarayi (3:1), ani o víkendu v zápase španělské Primera División proti Valladolidu (4:0). Kdo by si ale myslel, že si Ronaldo nechá zápasy svého týmu ujít, ten by se krutě mýlil. Na Santiago Bernabéu samozřejmě nechyběl ani u jedno duelu.

Na sobotní zápas sebou vzal také svou přítelkyni Irinu Shayk, což televizní kamery nemohly propásnout a když byla hra přerušena, tak na hvězdnou dvojici často soutředily své objektivy.

Ronaldo se s ruskou kráskou  usadil na tribunu pro VIP hosty a kromě bedlivého sledování zápasu se stíhal věnovat i své milé. Došlo také na několik polibků. Jak si zápas proti Valladolidu s Irinou na tribuně užíval se nyní můžete podívat..

-pha-
Foto: Twitter

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace