eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Losování mistrovství světa? Usnul jsem, smál se Ronaldo

Autor:
Datum: 9. 12. 2013

Miliony diváků po celém světě s napětím sledovaly losování základních skupin mistrovství světa, které se příští rok uskuteční v Brazílii. Jedna z největších hvězd turnaje ovšem na slavnostní událost tolik zvědavá nebyla. Portugalský kapitán Cristiano Ronaldo dal přednost spánku.

Podle vlastních slov toho z pátečního losu moc neviděl. „Losování jsem měl puštěné, ale usnul jsem,“ přiznal Ronaldo s úsměvem na tváři, když se ho novináři ptali na soupeře ve skupině.

Více o losu MS: Brazilci začnou turnaj s Chorvaty, obhájci půjdou na Nizozemce

K Portugalsku nebyl los zrovna přívětivý, ve skupině G se Jihoevropané kromě velkého favorita Německa utká ještě s Ghanou a USA. Ronaldo ale věří v postup. „Skupinu není třeba příliš komentovat. Naším cílem je probojovat se do vyřazovací fáze, pak uvidíme,“ uvedla k losu hvězda Realu Madrid.

Právě Ronaldo měl lví podíl na postupu Portugalců na světový šampionát. Osmadvacetiletý kanonýr nastřílel v barážovém dvojutkání proti Švédsku hned čtyři góly a v souboji dvou velkých hvězd předčil i Zlatan Ibrahimoviče.

-pha-
zdroj foto: youtube.com

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace