eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Bojoval pro svůj tým, přihrával a poté zdemoloval bezradné Schalke

Autor:
Datum: 27. 2. 2014

Včerejší duel Ligy mistrů mezi Schalke 04 a hvězdným Realem Madrid byl ukázkou dokonalé souhry ofenzivních hráčů. Terminologií matematiků by se to dalo vyjádřit jako R+B+B= 1:6. Ofenzivní trio španělského celku Ronaldo, Bale a Benzema bylo přímo k nezastavení.

O veškeré gólové přihrávky se v Gelsenkirchenu postarala právě tato tři útočná esa. Jen při gólu na 5:0 se do této trojky „připletl“ obránce Ramos kdy přesnou kolmicí našel mladého Velšana.

Jak trenér Ancelotti tak Ronaldo neskrývali v pozápasových rozhovorech nadšení z výhry a ocenili poctivou a obětavou práci celého týmu. Dobře si uvědomují, že je čeká ještě odveta a fotbal je v tomhle velice nevyzpytatelný.

Ronaldo byl neskutečně nažhavený ba doslova nadržený. Ligová pauza na něm byla sakra znát, ale v tom nejlepším slova smyslu. Na každém jeho pohybu byla vidět snaha vstřelit branku nebo alespoň pomoci svému týmu. Už to dávno není ten nafoukaný frajírek!

Ronaldo se díky dvěma gólům osamostatnil v čele tabulky střelců a s jedenácti zásahy má náskok jediné branky na svého konkurenta Ibrahimoviče.

Branky a asistence Realu: 13´ Benzema (Ronaldo), 21´ Bale (Benzema), 52´ Ronaldo (Bale), 57´ Benzema (Ronaldo), 69´ Bale (Ramos), 89´ Ronaldo (Benzema)

 

 

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/Real)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace