eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Viděli jste Ronaldovu devastaci Arsenalu?

Autor:
Datum: 30. 5. 2014

5. května 2009. Manchester United přijel na Emirates Stadium k odvetě semifinále Ligy mistrů. Rudí ďáblové si z Old Trafford přivezli hubenou výhru 1:0 a očekával se tuhý boj od začátku až do konce. Ovšem Cristiano Ronaldo si to všechno vzal do svých nohou.

Tehdy legendární Sir Alex Ferguson překvapil všechny tím, že Ronalda přesunul z křídla na útok a na krajích zůstali Park Ji-Sung a Wayne Rooney. A po pár minutách hry bylo rozhodnuto, nejprve Ronaldo nahrál Parkovi, který otevřel skóre a o pár minut později famózní Portugalec z přímého kopu ze vzdálenosti z více než 30ti metrů překvapil všechny fanoušky na světě.

Další branku přidal Ronaldo až ve druhém poločase, po smrtícím protiútoku, který řídil trojlístek Park, Rooney, Ronaldo. Arsenal už se poté zmohl jen na snížení z penalty a uzavření skóre zápasu na 1:3 pro hosty z Manchesteru.

United tedy prošli až do finále, kde narazili na Barcelonu, která ovšem byla nad jejich síly a po výhře 2:0 se v Římě radovala ze zisku nejcennější klubové trofeje.

-Radim Hodonský-
(zdroj fotky: youtube.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace