eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Svět Ronalda? To není jenom fotbal, snaží se být vzorným otcem

Autor:
Datum: 27. 1. 2014

Cristiano Ronaldo zase nechal faoušky prostřednictvím magazínu France Football nahlédnout do svého soukromého života. Snaží se být vzorným otcem. Jeho život se netočí jenom kolem fotbalu, ael také kolem jeho tříletého synka Cristiana.

„V půl desáté odvedu syna do školky, obědvám s mojí mámou . Odpoledne vyzvednu Ronalda juniora a spolu si zdřímneme. To je důležité, musí zdravě růst,“ prozradil v rozhovoru pro prestižní francouzský fotbalový magazín.

Podvečer má prý hvězda Realu Madrid pro sebe, v centru Madridu se zdokonaluje v anglické konverzaci. Na večírky a dlouhé ponocování prý nemyslí a podle vzoru svých bývalých spoluhráčů z Manchesteru United Garyho Nevilla a Ryana Giggse chodí spát co nejdříve.

Mezi záliby Ronalda patří kromě sportu také hudba, ovšem nejvíce času věnuje svému synovi. „Ve volném čase dělám oblbíbené věci Cristiana juniora. Chodíme spolu rádi plavat,“ doplnil portugalský reprezentant, který nedávno obdržel Zlatý míč pro nejlepšího hráče roku 2013.

Syn u toho společně s Ronaldovou přítelkyní Irinou Shayk samozřejmě nemohli chybět. To ostatně dokazuje také fotografie výše.

-pha-
zdroj foto: isifa.com/Getty Images

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace