eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

S Ronaldem je všechno jednodušší

Autor:
Datum: 17. 11. 2013

Velšský rychlík Gareth Bale se již zabydlel v sestavě Realu Madrid, ale začátky nebyly vůbec ideální. Kvůli zranění před sezonou vůbec netrénoval, pak se zranil i v Realu a nevypadalo to dobře.

Nyní již ale naplno předvádí své umění a vděčí za to i Cristianu Ronaldovi.„Když hrajete po boku nejlepšího hráče na světě, tak je pak mnoho věcí mnohem jednodušší,“ nechal se slyšet Bale na adresu hvězdného Portugalce, jenž mu v těžkých chvílích hodně pomohl.

Portugalský reprezentant hraje letos ve vynikající formě, ještě nikdy mu nevyšel začátek sezony takovým způsobem, jako nyní. Na svém kontě má již šestnáct ligových branek po třinácti kolech, v Lize mistrů se pak trefil osmkrát ve čtyřech zápasech a je jedním z horkých kandidátů na zisk Zlatého míče.

Po Ronaldově boku se daří náramně i Baleovi. V posledních čtyřech zápasech dal tři góly a na dalších pět přihrál. Čtyřiadvacetiletý hráč, jenž ještě loni hájil barvy londýnského Tottenhamu, se tak může stát novým dvorním nahrávačem Ronalda, když by tak přebral roli po Mesutu Özilovi, jenž odešel do Arsenalu.

„Trávit tolik času s Cristianem Ronaldem a celým týmem mě nabíjí energií. Užívám si každou minutu,“ liboval si Bale.

Text: Monty

Foto: www.mirror.co.uk

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace