eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ronaldo v repre doplácí na vytíženost z Realu

Autor:
Datum: 5. 6. 2014

Cristiano Ronaldo v posledních dnech doslova doplácí na svoji klubovou vytíženost. Zde je malý výčet jeho odehraných zápasů. V lize vynechal z třiceti osmi utkání pouhých osm. Nutno podotknout, že ve většině nastoupil k plné porci minut. Ze sedmi pohárových duelů si nezahrál jen ten poslední, finálový proti Atlétiku.

Do třětí skupiny patří souboje v Lize mistrů. Zde útočník odehrál 11 utkání z třinácti. Celkem tak má na svém kontě za Real Madrid úctyhodných 47 startů. Uznejte sami, to už je slušná porce. Je tudíž celkem logické, že se unavené tělo musí nějak bránit.
Jenomže pro Ronalda si to načasovalo v ten nejméně vhodný okamžik.

Za jedenáct dní by měl společně s ostatními nastoupit v Brazílii k prvnímu utkání proti silnému Německu. V tomto duelu budou Portugalci potřebovat svého vůdce, který je povede do boje proti ofenzivní mašinérii. Hráč tak nebude k dispozici i v sobotní generálce proti Mexiku.

Po přetrvávajících problémech se stehenním svalem se objevily i potíže s levým kolenem, konkrétně ho trápí čéška. Zatím trénuje individuálně a uvidíme v jakém stavu a jestli vůbec bude moci nastoupit proti Lahmovi, Götzemu a dalším hvězdám.

 

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/CR7)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace