eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ronaldo v Manchesteru nebo mistrem evropy?

Autor:
Datum: 4. 9. 2014

Cristiano Ronaldo se v posledních dnech náramně rozpovídal. Na portále goal.com máte možnost si přečíst jeho vize do budoucna. V rámci tří článků se zaručeně dozvíte vskutku zajímavé informace. Útočník Realu byl až překvapivě výřečný.

Nejdříve svým fanouškům odhalil plány svého týmu na letošní sezónu. Hlavní cíl je obhájit prvenství v Lize mistrů a také vrátit korunu pro krále ligy na Santiago Bernabéu. Letos neexistuje jiná možnost než v La lize zvítězit a napravit tak loňský bronz. Zároveň chce zlepšit i své osobní statistiky v počtu nastřílených gólů.

Ve druhém z článků promluvil o možnostech a ambicích Portugalska. Prohlásil, že pomalu nastává čas, aby národní tým konečně ukázal svoji sílu. „Tým z Pyrenejského poloostrova může vyhrát evropský šampionát v roce 2016,“ prohlásil útočník.

Poslední hráčova slova směřovala k možnému návratu na Old Trafford. Nelekejte se, samozřejmě měl na mysli čas budoucí. To, že má tým z Manchesteru stále v srdci je všeobecně známo. V Madridu má ještě smlouvu na čtyři roky, nicméně o rudých ďáblech má stále dokonalý přehled. Je nadšený z příchodu nových posil Di Márii a Falcaa na ostrovy.

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/CR7)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace