eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ronaldo se vrací do akce! Jsem naprosto fit, hlásí

Autor:
Datum: 4. 12. 2013

Portugalec Cristiano Ronaldo utrpěl minulý víkend zranění stehenního svalu v ligovém utkání proti Almérii. V týdnu tak zmeškal zápas Ligy mistrů proti Galatasaray Istanbul (4:1), chyběl rovněž u sobotního vítězství Realu Madrid nad Valladolidem (4:0).

Bílý balet si i bez něj s oběma soupeři hravě poradil, navíc v dalším klání už osmadvacetiletý forvard zřejmě nastoupí. „Už nejsem zraněný,“ citoval Ronalda britský deník The Guardian.


Nepřehlédněte: Real a Barcelona dostaly pokutu za televizní práva


„V posledních dnech jsem se cítil naprosto v pořádku. Nechtěli jsme nic uspěchat, proto jsem ještě vynechal zápas s Valladolidem,“ nechal se slyšet útočník s přezdívkou CR7. „V dalším zápase už ale s jistotou nastoupím,“ ubezpečil fanoušky Cristiano Ronaldo.

Real v dalším zápase vyzve v rámci domácího poháru Olímpic Xàtiva, je ale pravděpodobné, že Ronaldo nastoupí teprve až v úterním zápase Ligy mistrů proti Kodani.

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: facebook.com/Cristiano)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace