eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ronaldo se dočká vlastního muzea už během života. Kde bude a co nabídne?

Autor:
Datum: 19. 11. 2013

V dosavadní hvězdné kariéře nasbíral Cristiano Ronaldo čtyřiačtyřicet mezinárodních gólů a už se pomalu přibližuje prvnímu muži tabulek portugalského fotbale.

Tím je Pauleta, který se loučil s repre kariérou se 47 přesnými zásahy. Kdyby proti Švédsku držitel Zlatého míče za rok 2009 v pátek nenastřelil břevno, už by mu chyběly pouhé dvě trefy, takto mu stále zbývají tři branky.

Portugalsko jde do barážové odvety s náskokem a hvězda Realu Madrid je přesvědčena, že jeho země nebude chybět na třetím velkém turnaji za sebou.

„Náskok nám dodá sebevědomí, ale bude to složitý zápas. Snad nám to bude stačit. Zkusíme dát gól, pak by museli skórovat třikrát, a to by pro ně bylo velmi obtížné,“ zavěštil si bývalý snajpr Sportingu Lisabon či Manchesteru United.

Ať už Portugalci postoupí, nebo zůstanou před branami MS 2014, osmadvacetiletý gólostroj se i tak brzy dočká vlastního muzea. To by se mělo otevřít ve Funchalu na ostrově Madeira, což je jeho rodiště.

A co vše by mělo být ohledně fotbalového génia na místě k vidění? Videotéka, fotografie, dresy a trofeje, které během kariéry současný svěřenec kouče Carla Ancelottiho vyhrál. Expozice bude rozložena na 300 metrech čtverečních.

Tak co, nebudete chtít přemluvit vaši třídní učitelkou, abyste váš příští školní výlet směřovali právě na zmíněný jih Evropy?

Text: bobby

Foto: mirror.co.uk

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace