eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

PSG o Ronalda údajně nestojí

Autor:
Datum: 4. 1. 2014

Ještě před pár lety bylo PSG jen řadovým klubem francouzské ligy a na velké úspěchy to nevypadalo, jenže poté co do klubu vstoupili bohatí investoři z Blízkého východu, mince se otočila. Paříž momentálně patří k předním evropským celkům a myslí na největší trofeje. Podle toho se také chová na přestupovém trhu, kde loví jednu superstar za druhou. V poslední době se spekulovalo také o tom, že má políčeno na portugalského kouzelníka Ronalda.

„Všichni hráči, o nichž vedení PSG kdy snilo, jsou již v našem klubu. Cristiano Ronaldo je vynikající hráč, kterého velmi respektuji. Zároveň však respektuji jeho smlouvu v Realu Madrid,“ pronesl prezident PSG Al-Khelaifi. „Až budu skutečně chtít získat hráče z Realu Madrid, tak mi věřte, že nejdříve bych šel za Florentino Pérezem“ dodal.

Avšak je otázkou, zda nejde o zastírací manévr. PSG dává svou hvězdnost na obdiv snad ve všech směrech a rozhodně by bylo zajímavé, kdyby se pokusilo přitáhnout klenot nejblyštivější. A ještě zajímavější by bylo, jak by se s dalším kohoutem na smetišti snesl Ibrahimovič.

-Jiří Kunášek-

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Reklama


Komentáře


One Comment

  1. Pingback: VIDEO: Tohle si nenechte ujít! Všech 400 gólů Ronalda pohromadě - Ronaldo - Ronaldo

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace