eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Prodlouží Ronaldo svou sérii a dopřeje Realu 23. vítězství v řadě?

Autor:
Datum: 4. 1. 2014

Real Madrid v pondělí na San Bernabeu přivítá v utkání první španělské ligy Celtu Vigo a podle statistických údajů, by měl zápas skončit vítězstvím „Bílého baletu“, navíc by se do střelecké listiny měl zapsat i hvězdný Cristiano Ronaldo.

Real totiž první domácí utkání v novém roce vyhrál v posledních dvaadvaceti letech! Naposledy se to nepovedlo v roce 1991.

Od té doby královský klub vždy slavil tři body včetně výhry nad Barcelonou z roku 1995 v poměru 5:0 nebo výhrami v posledních letech nad Villarrealem 4:2, Granadou 5:1 a Realem Sociedad 4:3.

Portugalský reprezentační útočník se přitom ve všech třech zmíněných posledních utkáních pokaždé trefil a gólový zářez by si rád připsal i nyní. Formu na to rozhodně má.

Pokud naváže na uplynulý rok, můžeme se opět těšit na pěknou kanonádu. Loni se totiž do sítí soupeřů trefil hned devětašedesátkrát a v tomto ohledu byste nenašli nikoho lepšího.

Text: Monty

Foto: instagram.com/cristiano

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace