eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Leonardo: Chtěl jsem Ronalda, ale zlatý míč přeji Ribérymu

Autor:
Datum: 8. 12. 2013

Jak to bylo s možným příchodem hvězdného Cristiana Ronalda do francouzského Paris St. Germain? Něco ze zákulisí odhalil bývalý sportovní ředitel úřadujícího mistra Ligue 1 Leonardo.

Bývalý trenér milánských klubů AC a Interu řekl, že vedení PSG udělalo všechno možné, aby Cristiana Ronalda z Realu Madrid přivedlo, ale nestačilo to. Současně mělo prý PSG velký zájem i o mladíka Paula Pogbu, ale ani s Juventusem se na podmínkách přestupu nedomluvilo.

„Udělal jsem všechno, co bylo možné, abych ho do Paříže získal, ale naše snaha se ukázala jako zbytečná. Bylo nemožné přimět ho k odchodu ze San Bernabeu,“ řekl Leonardo.

„Ronaldo, Messi a Ribéry jsou hráči, kteří by svým příchodem splnili sny každého trenéra. Ačkoli jsme se ze všech sil snažili do PSG přivést Ronalda, Zlatý míč bych přál Ribérymu už proto, že tuto trofej ve své sbírce ještě nemá,“ pokračoval Leonardo.

Text: Monty

Foto: twitter.com

Reklama


Komentáře


One Comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace