eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ancelotti: Stále ještě máme na čem pracovat

Autor:
Datum: 10. 11. 2013

Ačkoli ofenzivní klenot Realu Madrid Cristiano Ronaldo dává jeden gól za druhým jak v Primera División, tak v Lize mistrů, jeho trenér Carlo Ancelotti stále ještě není maximálně spokojen. V jeho spolupráci s Garethem Balem totiž stále ještě vidí nedostatky, především pak dolaďuje optimální herní systém.

„S Cristianem Ronaldem a Garethem Balem je nejlepší systém 4-3-3. Baleovi chvíli trvalo, než se mohl naplno zapojit, takže jsme hráli 4-4-2, ale nyní se mohu vrátit zpět k původní myšlence. Jak se v posledních zápasech ukazuje, jdeme správnou cestou, ale stále před sebou máme hodně práce,“ nechal se slyšet Ancelotti.

A jaká je podle zkušeného italského stratéga nejlepší příležitost ke skórování? „Protiútok. To je jedna z nejlepších variant. Používat pouze protiútoky však znamená, že tým nemá vlastní identitu, ale pokud se naskytne pro rychlý brejk příležitost, byl by hřích ji nevyužít,“ řekl Ancelotti.

„Kdysi jsem se Zlatanem Ibrahimovičem hovořil o Hernanu Crespovi a Zlatan mi povídá: „Hernan byl skvělý útočník, ale ne někdo, kdo dokáže sám vyhrávat zápasy. Takoví útočníci jsou pouze tři. Ibracadabra, Messi a Ronaldo,“ a musím přiznat, že měl pravdu,“ dodal Ancelotti.

Text: Monty

Foto: independent.co.uk

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace