eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Ronaldův poslední šampionát

Autor:
Datum: 6. 3. 2014

Včerejší den patřil přátelským zápasům. Portugalský výběr se domácím fanouškům představil v zápase proti Kamerunu. Domácí si africký výběr pozvali jako prověrku před blížícím se světovým šampionátem. Je třeba dodat, že Kamerun už dávno nepatří do společnosti top týmů, kterých by se evropští soupeři báli.

Už jste viděli? VIDEO: Ronaldo nejlepším reprezentačním střelcem v historii!

Kdy naposledy se dokázal Ronaldo prosadit dvakrát v jednom zápase? Už to nějaký ten pátek bude. Přesně se to stalo 17.6.2012, v zápase základní skupiny ME v Polsku a na Ukrajině. Portugalský výběr se tehdy na stadionu v Charkově utkal s hráči Nizozemska.

Cristiano Ronaldo se postaral o obě trefy svého týmu a zařídil tak cenné vítězství 2:1.Po prohře s Němci a těsné výhře nad Dány posunul „evropské Brazilce“ jak se Portugalcům přezdívá na druhé místo skupiny B a tím i do další fáze. Ve čtvrtfinále zařídil svým gólem výhru na českým týmem.

Ronaldo svým třetím gólem výhru nad českým výběrem. V konečném pořadí (spolu s dalšími pěti borci) se stal se třemi góly nejlepším střelcem turnaje. Letos v Brazílii může toto prvenství klidně zopakovat, i když samozřejmě nesmíme zapomínat na snajpry z Argentiny, Brazílie nebo Uruguaye.

 

Dva Ronaldovi góly do sítě Nizozemska

 

 

 

Jan Hon

(foto: facebook.com/CristianoRonaldo)

 

Reklama


Komentáře


One Comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace