eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Real chce udržet Ronalda do konce kariéry. Je nejlepší na světě, zní z Madridu

Autor:
Datum: 31. 7. 2013

Až do konce své kariéry by mohl zůstat v Realu Madrid hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo. S „Bílým baletem“ má sice smlouvu jen do roku 2015, ovšem prezident klubu Florentino Pérez ho chce na Santiago Bernabéu udržet za každou cenu i poté.

„Je nejlepší na světě. Pokusím se udělat všechno proto, abychom se brzy dohodli na novém kontraktu a nemuseli jsme ho prodávat za 100 milionů eur. Chci, aby jeho kariéra skončila v našem klubu,“ řekl pro deník Marca Pérez.

Ronaldo přestoupil do Realu v roce 2009 z Manchesteru United za 94 milionů eur, což je vůbec největší přestup v historii fotbalu. Osmadvacetiletý portugalský reprezentant vyhrál s „Bílým baletem“ španělskou ligu, Španělský pohár a také španělský Superpohár.

Pérez musí dále najít nástupce kouče  Josého Mourinha, který po sezoně skončil. Nejčastěji se hovoří o Carlu Ancelottim z Paris Saint-Germain. „Nemůže se k ničemu vyjadřovat, protože jsme zatím žádnou oficiální nabídku nepředložili. Ve hře jsou jiní trenéři,“ řekl Pérez, jehož čekají prezidentské volby.

Mělo bý jít ovšem pouze o formalitu, zatím totiž nemá protikandidáta.

-pha-

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace