eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Přijde s Mourinhem do Chelsea také Cristiano Ronaldo?

Autor:
Datum: 24. 7. 2013

Bývalý prezident španělského fotbalového klubu Real Madrid Ramón Calderón nastínil možnost, že by současný klenot „Bílého baletu“ Cristiano Ronaldo mohl odejít s trenérem José Mourinhem do londýnské Chelsea. Její majitel Roman Abramovič je totiž jeden z mála, který by si mohl dovolit Portugalce zaplatit.

Osmadvacetiletý Ronaldo má v Realu smlouvu až do roku 2015, ale na začátku právě končící sezony jí odmítl prodloužit a dokonce naznačoval, že už se mu v Madridu nelíbí. Že by se po čtyřech letech vrátil do Premier League, kde dříve oblékal dres Manchesteru United? Tuto možnost nadhodil v rozhovoru pro jedno britské rádio bývalý šéf Realu Ramón Calderón.

„Není moc klubů, které si můžou dovolit zaplatit 90 milionů eur, které požaduje za Ronalda Real. V Evropě vlastně jen Manchester City, PSG a Chelsea. Myslím, že se Mourinho v Chelsea pokusí vyjednat tuhle možnost a uvidíme v dalších týdnech, co se bude dít,“ nadhodil Calderón.

-Toba-

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace