eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Manchester United chce zpět Cristiana Ronalda. Nabízí přes miliardu!

Autor:
Datum: 26. 7. 2013

Manchester United údajně chystá na letošní léto velký přestupový tah. Podle několika anglických zdrojů chce zpátky na Old Trafford přivést fotbalistu Cristiana Ronalda. Za hvězdu Realu Madrid jsou ochotní „Rudí ďáblové“ zaplatit 63 milionů eur.

To je v přepočtu přes 1,6 miliardy korun. Jde o ohromnou sumu a v United věří, že nabídka by mohla oslovit také majitele madridského velkoklubu Florentina Péreze.

Pokud by kývnul, mohl by se portugalský fotbalista po čtyřech letech vrátit do klubu, kde jeho velká kariéra odstartovala. Navíc by mohl opět spolupracovat s milovaným koučem Sirem Alexem Fergusonem, který by svého někdejšího žáka v týmu jistě rád přivítal.

Nad budoucností Ronalda v Realu stále visí velký otazník. Smlouva mu na Santiago Bernabéu končí v roce 2015 a zatím nedošlo k jejímu prodloužení. O možném transferu se bude podle listu Daily Star jednat 5. března, kdy se oba kluby střetnou v odvetě osmifinále Ligy mistrů. První duel v Madridu skončil remízou 1:1.

Cristiano Ronaldo do Manchesteru United zamířil v roce 2003 ze Sportingu Lisabon. S United získal devět trofejí – z toho třikrát vyhrál anglickou Premier League a jednou slavil triumf v Lize mistrů. Dvakrát se také stal nejlepším hráčem Premier League a jednou i nejlepším střelcem.

V roce 2009 přestoupil 28letý fotbalista do Realu za rekordních 94 milionů eur.

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace