eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Liga Mistrů: Ronaldo potřeboval na vedení v tabulce střelců 25 střel

Autor:
Datum: 7. 11. 2013

To, že střelecké tabulce Lize mistrů vládne osmigólový Cristiano Ronaldo, jenž má za sebou Zlatana Ibrahimoviče i Lionela Messiho, určitě víte. Ale co další statistiky po 4. kole nejprestižnější evropské soutěže?

Žebříčku nejlepších asistentů vládne se čtyřmi přihrávkami trojice Ángel di María, Samir Nasri a Thiago Motta. právě posledně jmenovaný záložník zřejmě prodlouží smlouvu s Paris Saint-Germain o další dvě sezóny až do roku 2017, ale neodbočujme.

Nejvícekrát dosud stříleli na bránu Hulk a Cristiano Ronaldo. Oba mířili mezi tři tyče soupeřů šestnáctkrát. Jen o jeden přesný pokus méně nasbíral Zlatan Ibrahimovič.

Statistikám mimo bránu vévodí Ronaldo s deseti pokusy. Devět nepřesných střel v prvních čtyřech hracích dnech LM vyslali Hulk, Tévez a Neymar.

Portugalský reprezentant ve službách „Bílého baletu“ je hodně vysoko i v seznamu, který se týká nejčastějšího postavení mimo hru, jehož se dopustil šestkrát. V tomto směru je ale spolu s Olivierem Giroudem „až“ druhý. Kostas Mitroglou z Olympiakosu Pireus byl totiž chycen v ofsajdu již desetkrát.

Zlým mužem soutěže je zatím Giorgios Samaras z Celticu, který fauloval již osmnáctkrát. Nejčastější „obětí“, čili nejvíce faulovaným fotbalistou, je pak André Ayew z Olympique Marseille.

Text: bobby

Foto: realmadrid.com

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace