eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ronaldo se zlobí: Chce bojkotovat galavečer FIFA!

Autor:
Datum: 18. 11. 2013

Při předávání Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu roku ho v hledišiti pravděpodobně nenajdete. Cristiano Ronaldo totiž uvažuje o tom, že bude bojkotovat slavnostní galavečer FIFA, který se uskuteční 13. ledna ve švýcarském Curychu.

„Důvodem neúčasti na galavečeru je špatné zacházení ze strany Mezinárodní fotbalové federace,“ píší španělské deníky. Hvězdu Realu Madrid k těmto úvahám přiměla také nedávná slova předsedy FIFA Seppa Blattera, který Ronalda označil za generála na hřišti.

Také čtěte: Zlatý míč: nejužší výběr je minulost, do finále půjde 5 hráčů

„Cristiano na to nezapomněl,“ uvedla periodika. Ta navíc federaci obvinila, že při prezentaci největších aspirantů na zisk Zlatého míče Ronaldovi v porovnání s Lionelem Messim a Franckem Ribérym uškodili.

„Vysloveně poukázali na to, že v minulé sezoně vstřelil méně gólů než Messi. U ostatních kandidátů žádné jiné srovnání nebylo,“ napsaly také španělské deníky.

-pha-
Foto: twitter.com/Cristiano

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace