eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Tři největší soupeři Ronalda v základní skupině MS

Autor:
Datum: 6. 12. 2013

Fanoušci se dočkali. Konečně byly rozlosovány základní skupiny mistrovství světa a v osudí bylo také Portugalsko. Celek, jemuž jasně vládne z kapitánského můstku Cristiano Ronaldo, rozhodně nezaplul do příjemné společnosti. Skupina G složená z Ghany, Německa, USA a Portugalska je zřejmě tou vůbec nejtěžší. Které hvězdy z těchto zemí se budou snažit uzmout trochu slávy božskému Portugalci?

Mesut Özil (Německo)

Mnoho fanoušku v Realu ještě neskouslo, že německý záložník s tureckými kořeny v létě odešel do Arsenalu Londýn. Naopak příznivci Kanonýru jsou v sedmém nebi a není se čemu divit, tvůrce hry kvalit Özila těžko pohledat. Na jeho kouzla sazí i Německo, bez jeho příspěvku si trenér Löw neumí elitní jedenáctku představit. Pro Cristiana půjde o pikantní souboj, právě s Özilem si v Realu nad míru rozuměl a s jeho letním odchodem se smiřoval jen velmi těžko.

Stránky: 1 2 3

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace