eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

2x VIDEO: Ronaldo a spol. v souboji galaxií

Autor:
Datum: 17. 7. 2014

Firma Samsung přišla s něčím naprosto dokonalým a opět u toho nechyběly hvězdy světového formátu. Hráči jako Ronaldo, Messi, Götze nebo třeba Rooney už sami o sobě zaručují kvalitu daného produktu. Videa vás jistojistě zaujmou svým neotřelým, až jakoby hi-tech zpracováním. Snímek je doslova nabitý úžasnými technologickými vymoženostmi.

Oba kousky z dílny jednoho z předních výrobců elektroniky jsou koncipovány jako zápas mezi Hurakanem a výběrem z naší planety Galaxy 11. První z dvojice videí končí poločasem, přičemž tým Ronalda a dalších hvězd prohrává 3:1. Zcela logicky tak musí přijít poločas druhý a s ním i šťastný konec pro tým nabitý hvězdami.

Přesně to je náplň druhé části příběhu, který je naprostou novinkou na youtube a pokud bude tak úspěšná jako ta první, kterou vidělo přes 11,5 miliónů lidí, může si Samsung gratulovat. Ve druhém dílu se nezapomeňte dívat až do konce, spatříte Ronalda s Messim jako zestárlé chlapíky.

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: youtube.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace